Vliegen naar Pisa

Vliegen naar Pisa

Alle aanbieders in een overzicht
Compleet overzicht met bezienswaardigheden
Tips & nuttige informatie voor je reis

Vliegen naar Pisa kan vanaf verschillende vliegvelden in Nederland en onze buurlanden België en Duitsland. Het is dus mogelijk om je vliegvakantie, je stedentrip of een andere reis naar Pisa te laten starten vanaf een vliegveld wat voor jou het meest praktisch is. Vaak wordt alleen gekeken naar vluchten vanuit Nederland, maar het kan ook heel interessant zijn om ook de mogelijke vluchten over de grens te onderzoeken. In sommige gevallen kan dit dichterbij je woonplaats zijn en soms kan het ook omwille van de kosten de moeite waard zijn.

Rechtstreekse vluchten naar Pisa

Voor een rechtstreeks vlucht naar Pisa vanuit Nederland kun je terecht op de vliegvelden van Amsterdam en Eindhoven. Vanaf Amsterdam is de totale afstand naar Pisa zo’n 1.350 kilometer en vanaf Eindhoven is dit circa 1.250 kilometer. Qua vliegtijd maakt dit overigens vrij weinig uit. Vanaf beide luchthavens bedraagt de totale reistijd gemiddeld 2 uur. In het onderstaande overzicht vind je een aantal aanbieders van rechtstreekse vluchten naar de stad van de bekende scheve toren.

Overige vluchten vanuit Nederland

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te vliegen vanaf één van de andere Nederlandse luchthavens, namelijk Rotterdam en Maastricht. Beide airports bieden weliswaar geen rechtstreekse vluchten aan, maar vliegen wel op Italië. Via een tussenstop kun je dan met een binnenlandse vlucht naar Pisa. Het kan heel interessant zijn om de mogelijkheden te onderzoeken om een tussenstop te maken in Rome of Milaan.

Vliegtickets vanaf Rotterdam & Eindhoven

Van Brussel naar Pisa

Ook vanuit België kun je rechtstreeks vliegen op het grootste vliegveld van Toscane, namelijk Aeroporto di Pisa Galileo Galilei in Pisa. Vanuit Brussel zijn er zelfs twee mogelijkheden om naar Pisa te vliegen. Zowel Zaventem als Charleroi biedt rechtstreekse vluchten.

Er zijn een aantal voordelen om te kiezen voor een vlucht vanuit Brussel. De prijs van de vliegtickets kunnen in sommige gevallen goedkoper zijn. Daarnaast kan het in het hoogseizoen zo maar zijn dat er vanuit Nederland nog maar een beperkt aanbod is en dat het daardoor aantrekkelijker is om vanaf Brussel te vliegen. En afhankelijk van je woonplaats kan het ook simpelweg dichterbij zijn.

Vliegtickets vanaf Brussel International Airport & Charleroi

Vliegen naar Pisa vanuit Duitsland

Wat voor België geldt, geldt natuurlijk ook voor het vliegen naar Pisa vanuit Duitsland. Er zijn verschillende Duitse luchthavens die vliegen op Toscane haar grootste vliegveld. De voordelen hiervan zijn vergelijkbaar met de voordelen vanuit België. Als je goed je best doet, kun je hier simpelweg geld mee verdienen. En in sommige gevallen is het gewoon handig, omdat het dichterbij is of doordat het aanbod tickets in Nederland te beperkt is.

Vliegtickets vanaf Düsseldorf & Keulen

*Coverfoto 4kclips/Shutterstock.com