Vliegen naar Florence

Vliegen naar Florence

Alle aanbieders in een overzicht
Compleet overzicht met bezienswaardigheden
Tips & nuttige informatie voor je reis

In Nederland, België en Duitsland zijn er verschillende vliegvelden waar vandaan het mogelijk is om te vliegen naar Florence. Een vliegvakantie naar Toscane kan dus beginnen vanaf meerdere vliegvelden. Afhankelijk van je wensen en budget kun je natuurlijk zelf bepalen wat voor jou het meest praktisch is.

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Florence

Vanuit Nederland is het mogelijk om rechtstreeks naar Florence te vliegen vanaf Schiphol Airport. De totale afstand van de vlucht bedraagt ongeveer 1.400 kilometer en de reistijd is gemiddeld 2 uur. In het onderstaande overzicht vind je alle aanbieders van vliegtickets naar Florence vanaf Amsterdam.

KLM Rechtstreeks
2u 0m AMSFLR
Vueling Rechtstreeks
2u 0m AMSFLR
Lufthansa 1 tussenstop in MUC
4u 0m AMSFLR
SWISS 1 tussenstop in ZRH
7u 5m AMSFLR

Overige vluchten vanuit Nederland naar Florence

Naast Amsterdam kun je er ook voor kiezen om vanaf Rotterdam, Eindhoven of Maastricht naar Florence te vliegen. Doorgaans zijn dit geen directe vluchten naar Amerigo Vespucci Airport. Vaak moet je hiervoor een tussenstop maken op een andere Italiaanse luchthaven zoals Rome of Milaan.

KLM 1 tussenstop in AMS
5u 50m EINFLR
British Airways 1 tussenstop in LCY
19u 20m RTMFLR

Vluchten vanuit Brussel, België

Het is natuurlijk ook mogelijk om te vliegen naar Florence vanuit België, dit kan vanaf Brussel. Afhankelijk van waar je woont kan dit qua reistijd naar het vliegveld flink schelen. Daarnaast kan het ook om prijstechnische rederen prettiger zijn om te vliegen vanaf Brussel. Verder kan dit een fijn alternatief zijn om achter de hand te hebben op het moment dat je past laat beslist naar Florence te gaan. Bij een late beslissing kan het voorkomen dat het lastig is om vanuit Nederland nog een vliegticket te verkrijgen.

SWISS 1 tussenstop in ZRH
3u 15m BRUFLR
Lufthansa 1 tussenstop in FRA
4u 55m BRUFLR
Alitalia 1 tussenstop in FCO
4u 25m BRUFLR
Iberia 1 tussenstop in MAD
6u 5m BRUFLR

Vliegen vanuit Duitsland

Naast België kun je er ook voor kiezen om vanaf één van de Duitse luchthavens naar Florence te vliegen. Hiervoor geldt hetzelfde als voor een vlucht vanaf Brussel. Het kan heel interessant zijn om vanwege de kosten van een vliegticket meerdere alternatieven te onderzoeken omdat dit ‘gevonden geld’ kan zijn. Via de onderstaande aanbieders van vliegtickets vind je ongetwijfeld de beste deal voor een vliegticket naar Florence.

Lufthansa Rechtstreeks
1u 25m FRAFLR
Iberia 1 tussenstop in MAD
6u 0m FRAFLR