Vliegen naar Florence

Vliegen naar Florence

Alle aanbieders in een overzicht
Compleet overzicht met bezienswaardigheden
Tips & nuttige informatie voor je reis

In Nederland, België en Duitsland zijn er verschillende vliegvelden waar vandaan het mogelijk is om te vliegen naar Florence. Een vliegvakantie naar Toscane kan dus beginnen vanaf meerdere vliegvelden. Afhankelijk van je wensen en budget kun je natuurlijk zelf bepalen wat voor jou het meest praktisch is.

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Florence

Vanuit Nederland is het mogelijk om rechtstreeks naar Florence te vliegen vanaf Schiphol Airport. De totale afstand van de vlucht bedraagt ongeveer 1.400 kilometer en de reistijd is gemiddeld 2 uur. In het onderstaande overzicht vind je alle aanbieders van vliegtickets naar Florence vanaf Amsterdam.

Overige vluchten vanuit Nederland naar Florence

Naast Amsterdam kun je er ook voor kiezen om vanaf Rotterdam, Eindhoven of Maastricht naar Florence te vliegen. Doorgaans zijn dit geen directe vluchten naar Amerigo Vespucci Airport. Vaak moet je hiervoor een tussenstop maken op een andere Italiaanse luchthaven zoals Rome of Milaan.

Vliegtickets vanaf Rotterdam & Eindhoven

Vluchten vanuit Brussel, België

Het is natuurlijk ook mogelijk om te vliegen naar Florence vanuit België, dit kan vanaf Brussel. Afhankelijk van waar je woont kan dit qua reistijd naar het vliegveld flink schelen. Daarnaast kan het ook om prijstechnische rederen prettiger zijn om te vliegen vanaf Brussel. Verder kan dit een fijn alternatief zijn om achter de hand te hebben op het moment dat je past laat beslist naar Florence te gaan. Bij een late beslissing kan het voorkomen dat het lastig is om vanuit Nederland nog een vliegticket te verkrijgen.

Vliegtickets vanaf Brussel International Airport & Charleroi

Vliegen vanuit Duitsland

Naast België kun je er ook voor kiezen om vanaf één van de Duitse luchthavens naar Florence te vliegen. Hiervoor geldt hetzelfde als voor een vlucht vanaf Brussel. Het kan heel interessant zijn om vanwege de kosten van een vliegticket meerdere alternatieven te onderzoeken omdat dit ‘gevonden geld’ kan zijn. Via de onderstaande aanbieders van vliegtickets vind je ongetwijfeld de beste deal voor een vliegticket naar Florence.

Vliegtickets vanaf Düsseldorf & Keulen