Last minute vakantie

Last Minute

Alle aanbieders in een overzicht
Compleet overzicht met bezienswaardigheden
Tips & nuttige informatie voor je reis

Last minute naar Toscane? Spontaan op vakantie gaan of er gewoon even tussenuit op het laatste moment is natuurlijk heerlijk om te doen. Zie je jezelf al uitkijken over de wijngaarden? Of heerlijk zonnen op het goudgele zand van de Toscaanse kust? De regio Toscane leent zich perfect voor een last minute vakantie. Of het nou gaat om een stedentrip naar Florence, Pisa of Siena, of een langere vakantie aan de kust of in het binnenland. Deze Italiaanse regio biedt het allemaal!

Last minute naar Toscane

Last minute naar Toscane houdt in dat je pas laat beslist over wijze waarop je je reis naar Toscane gaat invullen. Gelet op het feit dat deze regio relatief goed te bereiken is, zijn er meerdere mogelijkheden die je kunt overwegen. Hieronder hebben we alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet, zodat jezelf de beste keuze kunt maken.

  • Los vliegticket & accommodatie
  • Los vliegticket, accommodatie & huurauto
  • Een compleet verzorgde reis door een reisorganisatie

Los vliegticket & accommodatie

Als je last minute op vakantie gaat, dan kan het heel handig zijn om zelf een los vliegticket te boeken en hier een accommodatie bij te zoeken. Het kan namelijk voorkomen dat de traditionele reisorganisaties vol geboekt zijn. Of dat deze niet kunnen voorzien in specifieke wensen. In dat geval is het super handig om te weten dat er toch alternatieven zijn. Via de onderstaande partijen kun je precies zien welke vliegtickets nog beschikbaar zijn.

Het boeken van een los vliegticket geeft je de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je gaat, vanaf welk vliegveld je vliegt en wanneer je weer naar huis gaat. Vanuit Nederland wordt er gevlogen op de Toscaanse luchthavens van Pisa en Florence. Op basis hiervan kun je dan ook je accommodatie reserveren. Via Booking.com heb je het meest volledige overzicht van beschikbare accommodaties.

Los vliegtickets, accommodatie en huurauto

Hiervoor geldt hetzelfde als in de bovenstaande alinea. Het enige verschil is dat je tijdens je verblijf ook een huurauto tot je beschikking hebt. Als je niet in de stad verblijft, dan zijn veel van de accommodaties landelijk gelegen. Dit betekent dat er doorgaans niet een bus voor de deur van je agriturismo, vakantiehuis of hotel stopt. Een huurauto is dan de perfecte manier om je van ‘a’ naar ‘b’ te verplaatsen. Via het onderstaande overzicht vind je alle autoverhuurbedrijven op de vliegvelden van Pisa en Florence.

Verzorgde last minute reizen

Je kunt natuurlijk ook ‘gewoon’ een last minute boeken bij één van de bekende reisorganisatie in Nederland. In dat geval kun je een keuze maken uit het nog beschikbare aanbod. Vaak zijn de prijzen sterk verlaagd, dus als je goed zoekt, kun je zomaar tegen een goede deal aanlopen. De vlucht en het verblijf zijn hier doorgaans bij inbegrepen. In het onderstaande overzicht vind je alle aanbieders die last minute reizen aanbieden naar Toscane. Geniet van je welverdiende vakantie in Toscane!