Auto huren Pisa

Auto huren Pisa

Alle aanbieders in een overzicht
Compleet overzicht met bezienswaardigheden
Tips & nuttige informatie voor je reis

Auto huren in Pisa? Dat kan natuurlijk gewoon. Als je een auto wilt huren in Pisa tijdens je vakantie of om een dagje de omgeving te verkennen, dan zijn er meerdere mogelijkheden. Er is een ruime keuze uit autoverhuurbedrijven en daarnaast kun je ook nog beslissen of je je huurauto gelijk al wilt ophalen op het vliegveld of in de stad zelf. ToscaneGuru.nl zet alle mogelijkheden op het gebied van autoverhuur en huurauto’s voor je op een rijtje.

Autoverhuur op het vliegveld van Pisa

Als je op vakantie gaat naar Toscane in Italië en je gaat met het vliegtuig, dan vlieg je doorgaans op Aeroporto di Pisa Galileo Galilei. Zodra je bent geland, zijn er volop mogelijkheden om een auto te huren. En als je echt slim bent, heb je voordat je op vakantie gaat al een auto gereserveerd. Vrijwel alle grote autoverhuurders hebben een locatie op het vliegveld. Op Pisa Airport zijn alle autoverhuurders te vinden via één van de onderstaande partijen.

Kortom, op het vliegveld van Pisa is voldoende keuze voor het huren van een auto!

Huurauto ophalen in Pisa

Wanneer je in Pisa en haar omgeving verblijft voor een strandvakantie of wanneer je slechts een paar dagen in de stad bent, is het soms praktischer om een auto te huren voor één of enkele dagen. In dit geval is het handiger om de auto gewoon in de stad op te halen in plaats van op het vliegveld. Ook in de stad zelf zijn voldoende alternatieven voor het huren van een auto.

  • Autoclick Rent-A-Car, Via Darsena
  • Europcar, Lungarno Sidney Sonnino
  • Hertz, Via Cisanello
  • Hertz, Via Rino Ricci

Goedkoop & betrouwbaar huren

De tijd dat autoverhuurbedrijven een schimmig karakter hadden, ligt inmiddels al weer enige tijd achter ons. Toch is het wel van belang om bij het ophalen van de auto scherp te zijn op een aantal zaken.

Als je online een auto reserveert, dan wordt er standaard een verzekering afgesloten. Zorg ervoor dat je een goede dekking hebt. Voor slechts een paar euro meer kun je alle risico’s afkopen, zodat je een zorgeloze vakantie tegemoet gaat. Echter… aan het loket van het verhuurbedrijf wordt bijna altijd geprobeerd om je een hogere verzekering ‘aan te smeren’. Dit is als je van tevoren alles goed hebt uitgezocht niet nodig.

Daarnaast is het belangrijk om de auto goed te controleren voordat je hierin weg rijdt. Alle krasjes en deukjes moet worden gemeld bij de verhuurder. Loop dus vooral één of twee keer goed rond de auto, zodat je zeker weet alle kleine beschadigingen op het formulier staan vermeld. Hiervoor dienen zowel jij als de verhuurder te tekenen.